Ik ben Robin Meijer,

47 jaar, ben getrouwd en heb 3 kinderen van 25, 20 en 15 jaar oud. De jongste 2 wonen nog thuis. We wonen in Winschoten, ver in het Noordoosten van Groningen. Ik heb hier een boerderijtje met land en stallen voor onze paarden (hobby van mijn vrouw en dochters).

Na een commerciƫle achtergrond heb ik mij omgeschoold tot anesthesiemedewerker. Ik heb de anesthesie opleiding in 2010 afgerond in het UMCG. Ik heb hier veel geleerd, breed ingewerkt van thorax tot neonaten. In 2014 heb ik de opleiding gedaan als Sedatie Praktijk Specialist in het UMCG. Zelfstandig werken en verdieping van mijn kennis. Heb dit 3 jaar met veel plezier gedaan.

In 2017 ben ik gaan detacheren voor Interchange en aan het werk gegaan bij het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen heb hier echt de periferie ondervonden. In een onderbezetting zonder inwerken gelijk productie draaien. Na 2 jaar ben ik gevraagd sedatie te gaan doen in het Ommelander Ziekenhuis te Scheemda. Om hier een collega op te leiden als SPSer en de sedatie praktijk op te bouwen. Na haar diplomering en een opgebouwde basis voor de sedatie praktijk was ik toe aan wat anders.

In het Ommelander ziekenhuis kwam ik in gesprek met operatie assistent Lolke en na een gesprek met Frank heb ik gekozen om bij echte zorg te starten. Per 1 november 2020 ben ik in dienst bij echte Zorg en ben begonnen bij het UMCG als anesthesie medewerker.